Studywise on Tour bij Like to Share

21 september 2016/0/0

Studywise on Tour bij Like to Share

Afbeeldingsresultaat voor like to share on tour

De basis van het onderwijs is tijdloos en onveranderlijk. Het moet zich niet laten beïnvloeden, maar sommige innovaties hebben een grote impact op het onderwijs. Mobiel internet, social media en tablets, u houdt ze niet buiten de deur. Like to Share zoomt in op de spagaat tussen het onveranderlijke en de impact van technologieën op het onderwijs.

Like to Share ON TOUR is een beurs die hierop gericht is. Het is het vervolg op de succesvolle reeks ‘Leren met Tablets’. De TOUR bestaat uit 5 kleinschalige regiobijeenkomsten in één week, waarop u de belangrijkste aanbieders op het gebied van ICT voor het onderwijs ontmoet. Als deelnemer krijgt u een persoonlijk programma, op maat gesneden voor de specifieke uitdagingen van uw school. Alle urgente thema’s komen aan bod:

• Leren met Tablets
• Gepersonaliseerd Leren
• Leren en Werken in de Cloud
• Innovatief Lesmateriaal
• Code & Computational Thinking

De dag is ingedeeld in blokken van 20 minuten. Na ieder blok is er 10 minuten pauze. Het is een prettige cadans, waarin u enkele persoonlijke afspraken heeft met voor u relevante aanbieders. Daarnaast volgt u workshops en presentaties, en bezoekt u de beursvloer.

Studywise is de gehele dag aanwezig op donderdag 6 en vrijdag 7 oktober en geeft op vrijdag ook een presentatie van 15:10-15:30. Houd onze website en social media in de gaten voor meer informatie over dit event.

 

Navigation